Creveți la fața locului din California cu condimente thailandeze

California la fața locului creveți cu condimente Thai ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,94 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 406 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sare și piper, pepene charentais sau, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți La Grătar, Linguine Cu Creveți La Fața Locului Santa Barbara, și Creveți cu pete braconate cu unt cu cuscus israelian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, combinați 2 linguri de suc de lămâie cu uleiul de struguri, zahărul brun, frunzele de tei, lemongrass, ghimbirul și sosul de pește.
Adăugați creveții și aruncați, apoi dați-i la frigider timp de 2 ore, amestecând ocazional.
Între timp, stoarceți castravetele pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil.
Transferați într-un castron mic și adăugați iaurtul, șalota, coriandrul, cayenne, jumătate din usturoiul tocat, 1 lingură de mentă, 1 lingură de coriandru și 1/2 linguriță de coajă de tei. Se condimentează cu sare și piper și se dă la frigider timp de 1 oră.
Într-un castron mediu, aruncați feliile de pepene galben cu 1/2 lingură de suc de lămâie și restul de 1 lingură de mentă și 1/2 linguriță de coajă de tei; condimentează cu sare și piper. Se dă la frigider până se răcește.
Într-un alt castron mediu, zdrobiți avocado cu ceapa, chile și usturoiul rămas, 1 lingură de suc de lămâie și 2 linguri de coriandru. Se condimentează cu sare și piper.
Scurgeți bine creveții. Grătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Transferați creveții într-un platou și serviți cu sosul de iaurt, pepene galben și piureul de avocado.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio