Creveți la fața locului din California cu condimente thailandeze
California la fața locului creveți cu condimente Thai ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,94 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 406 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână sare și piper, pepene charentais sau, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți La Grătar, Linguine Cu Creveți La Fața Locului Santa Barbara, și Creveți cu pete braconate cu unt cu cuscus israelian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați 2 linguri de suc de lămâie cu uleiul de struguri, zahărul brun, frunzele de tei, lemongrass, ghimbirul și sosul de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Umăr
Frunze De Tei
Sos De Pește
Elixirul G
Avocado Hass Ușor Piure
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați creveții și aruncați, apoi dați-i la frigider timp de 2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Între timp, stoarceți castravetele pentru a îndepărta cât mai mult lichid posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
4
Transferați într-un castron mic și adăugați iaurtul, șalota, coriandrul, cayenne, jumătate din usturoiul tocat, 1 lingură de mentă, 1 lingură de coriandru și 1/2 linguriță de coajă de tei. Se condimentează cu sare și piper și se dă la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dressing Lamaie Piper
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Frișcă Suplimentară Groasă
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-un castron mediu, aruncați feliile de pepene galben cu 1/2 lingură de suc de lămâie și restul de 1 lingură de mentă și 1/2 linguriță de coajă de tei; condimentează cu sare și piper. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Avocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Pepene Galben
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-un alt castron mediu, zdrobiți avocado cu ceapa, chile și usturoiul rămas, 1 lingură de suc de lămâie și 2 linguri de coriandru. Se condimentează cu sare și piper.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.