Creveți La Cuptor Cu Usturoi
Creveții coapte cu usturoi sunt lactate gratuit și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 237 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $ 3.19 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, pătrunjel, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Creveți La Cuptor Cu Usturoi, Creveți La Cuptor Cu Usturoi, și Rețetă De Creveți La Cuptor Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți 4 vase individuale gratinate cu spray de gătit. Împărțiți creveții uniform între feluri de mâncare; deoparte.
Combinați pesmetul, pătrunjelul, coaja de lămâie, sarea și usturoiul într-un bol; amestecați sucul de lămâie și uleiul.
Presărați amestecul de pesmet uniform peste creveți.
Așezați vasele pe o foaie de copt.
Coaceți la 400 timp de 13 minute sau până când creveții sunt gata și pesmetul se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.