Creveți japonezi și tăiței Soba
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții japonezi și tăiței Soba. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 389 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,72 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, bulion de pui, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Taitei Soba Cu Somon Japonez, Tăiței japonezi Soba prăjiți, și Zaru Soba-Tăiței Japonezi Răciți.
Instrucțiuni
Gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet.
Între timp, încălziți tigaia antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți tigaia pentru a acoperi fundul.
Adăugați creveți, usturoi și ghimbir; gătiți și amestecați aproximativ 3 minute sau până când creveții sunt roz și fermi.
Adăugați morcovi, fasole verde, 1 cană de bulion, sosul de soia și zahărul în tigaie.
Se încălzește până la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mediu 4 până la 6 minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante.
Se amestecă creveții și sucul de lămâie.
Se amestecă amidonul de porumb și bulionul rămas până se omogenizează; se amestecă în amestecul de creveți.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut. Împărțiți tăiței între boluri. Se acoperă cu amestec de creveți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.