Creveți furioși cu fasole albă toscană

Creveți furioși cu fasole albă toscană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții furioși cu fasole albă toscană. Această rețetă face 4 porții cu 543 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pudră de chili din california, ou, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Albă Toscană, Fasole Albă Toscană Și Broccoli Rabe, și Pui de rozmarin toscan și fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți fasolea, 2 linguri de ulei de măsline și bulionul de pui până la fierbere. Reduceți căldura la minim pentru a menține amestecul cald. (Sucul de lămâie și pătrunjelul vor fi adăugate mai târziu.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de chili, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper. Într-un alt castron mic, bateți ușor oul. În al treilea castron mic, așezați firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Praf De ChiliPraf De Chili
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Înveliți creveții cu amestec de făină, scuturând excesul; apoi scufundați creveții în ou și apoi acoperiți cu pesmet. În tigaie de 10 inci, încălziți 1/3 cană de ulei la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
CrevețiCreveți
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați creveți în tigaie într-un singur strat. (Nu aruncați și nu mutați creveții.) Gatiti aproximativ 3 minute. Întoarceți creveții; gatiti pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți creveții din tigaie în foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
6
Adăugați usturoiul în uleiul fierbinte în tigaie; gatiti si amestecati pana se rumenesc, adaugand mai mult ulei daca este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați chile; gatiti pana se inmoaie. Adăugați cu grijă busuioc (apa din tigaie va apărea). Gatiti 45 pana la 60 de secunde sau pana cand sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
Ardei IuteArdei Iute
ApăApă
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Între timp, amestecați sucul de lămâie și pătrunjelul în amestecul de fasole în cratiță; condimentează după gust cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se amestecă coaja de portocală în amestecul de busuioc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se ia de pe foc. Întoarceți creveții în tigaie; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Puneți amestecul de fasole pe platou sau farfurii individuale.
12
Stropiți cu ulei de măsline. Se acoperă cu creveți; lingură o parte din amestecul de busuioc cu o parte din uleiul său deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CrevețiCreveți
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista