Creveți fumurii cu grâu cremos

Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Creveții fumurii cu grâu cremos ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 556 calorii, 43G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.55 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați porumb, ardei iute chipotle în sos adobo, grâu de porumb cu gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Creveți fumurii cu grâu cremos, Creveți și crupe fumurii, și Rețetă De Creveți Afumați Și Grâu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 3 litri, încălziți apa, sarea și porumbul până la fierbere. Cu sârmă de sârmă, bateți treptat în grâu. Reveniți la fierbere, bătând constant. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă.
Se ia de pe foc. Se amestecă ceapa și crema de brânză până se omogenizează bine. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Între timp, într-o tigaie grea de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul; gatiti si amestecati aproximativ 2 minute sau pana cand usturoiul se rumeneste usor.
Adăugați creveți; gătiți și amestecați 4 până la 6 minute sau doar până când creveții sunt roz. Se amestecă condimentele cu fructe de mare, ardeii iute chipotle și roșiile. Reduceți căldura la mediu; fierbeți neacoperit 2 până la 3 minute sau până când roșiile sunt bine încălzite.
Împărțiți uniform amestecul de grâu între 4 boluri mari de supă; lingură amestec de creveți uniform deasupra.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.