Creveți fumurii cu grâu cremos

Creveți fumurii cu grâu cremos
Creveții fumurii cu crupe cremoase ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 43G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 556 calorii. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Această rețetă de la Betty Crocker are 21 de fani. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ardei iute chipotle în sos adobo, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți și crupe fumurii, Rețetă De Creveți Afumați Și Grâu, și Gouda Grits cu creveți de unt maro fumuriu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratița de 3 litri, încălziți apa, sarea și porumbul până la fierbere. Cu sârmă de sârmă, bateți treptat în grâu. Reveniți la fierbere, bătând constant. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrupeCrupe
ApăApă
PorumbPorumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Se ia de pe foc. Se amestecă ceapa și crema de brânză până se omogenizează bine. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CeapăCeapă
3
Între timp, într-o tigaie grea de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați usturoiul; gatiti si amestecati aproximativ 2 minute sau pana cand usturoiul se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Adăugați creveți; gătiți și amestecați 4 până la 6 minute sau doar până când creveții sunt roz. Se amestecă condimentele cu fructe de mare, ardeii iute chipotle și roșiile. Reduceți căldura la mediu; fierbeți neacoperit 2 până la 3 minute sau până când roșiile sunt bine încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Fructe De MareCondimente De Fructe De Mare
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
TomateTomate
CrevețiCreveți
6
Împărțiți uniform amestecul de grâu între 4 boluri mari de supă; lingură amestec de creveți uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
CrupeCrupe
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista