Creveți fierți în tigaie cu sos Romesco

Creveții fierți în tigaie cu sos Romesco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.66 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ardei gras, sare, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până migdale slivered albite ai putea urma acest curs principal cu Scoarță De Bezea Mocha ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți cu sos Romesco, Frigarui de creveti cu sos Romesco, și Creveți la grătar cu sos Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 8 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Se curăță și se toacă grosier.
Combinați pătrunjelul, 1 lingură de ulei, sucul, ardeiul roșu zdrobit și creveții într-un castron; lasa sa stea 15 minute.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați migdale și pâine în tigaie; saut 2 minute sau până când nucile sunt aurii.
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Adăugați roșii și ardei gras prăjit; saut 4 minute sau până când Roșia începe să se descompună.
Așezați amestecul de roșii într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Adăugați oțet și sare în amestecul de roșii; pulsează până se combină. Se răcește la temperatura camerei.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din amestecul de creveți în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand crevetii sunt gata.
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu amestecul de creveți rămas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.