Creveții fierți în tigaie cu sos Romesco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $3.66 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ardei gras, sare, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până migdale slivered albite ai putea urma acest curs principal cu Scoarță De Bezea Mocha ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți cu sos Romesco, Frigarui de creveti cu sos Romesco, și Creveți la grătar cu sos Romesco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Semințe
3
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 8 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
4
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
5
Lăsați să stea 10 minute. Se curăță și se toacă grosier.
6
Combinați pătrunjelul, 1 lingură de ulei, sucul, ardeiul roșu zdrobit și creveții într-un castron; lasa sa stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Pătrunjel
Creveți
Suc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați migdale și pâine în tigaie; saut 2 minute sau până când nucile sunt aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Pâine
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
10
Adăugați roșii și ardei gras prăjit; saut 4 minute sau până când Roșia începe să se descompună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Tomate
11
Așezați amestecul de roșii într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Adăugați oțet și sare în amestecul de roșii; pulsează până se combină. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Tomate
Sare
13
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați jumătate din amestecul de creveți în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand crevetii sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu amestecul de creveți rămas.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.