Creveți fierbinți și acri și Broccoli
Creveții fierbinți și acri și Broccoli sunt un fel principal care servește 6. O porție conține 224 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână creveți, amidon de porumb, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Creveți fierbinți și acri, Supă fierbinte și acră cu creveți, și Creveți fierbinți și acri cu tăiței sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați creveții și gătiți timp de 4 minute, amestecând des.
Scoateți creveții din tigaie.
Încălziți uleiul rămas în tigaie.
Adăugați ardeiul roșu zdrobit, broccoli și fâșiile de ardei roșu. Gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Adăugați 1 1/4 căni bulion și încălziți la fierbere.
Amestecați bulionul rămas și amidonul de porumb într-un castron mic până când amestecul este neted.
Adăugați amestecul de amidon de porumb și creveții în tigaie și gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până când amestecul fierbe și se îngroașă și creveții sunt fierți.
Serviți amestecul de creveți peste orez.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Vina Leyda Sauvignon Blanc cu un rating de 4.6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Vina Leyda Sauvignon Blanc]()
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Prezentând o mineralitate expresivă, Sauvignon Blanc 2013 este marcat de o intensitate aromatică puternică și un spectru aromatic larg, cu note pe bază de plante, citrice și tropicale. Este proaspăt la gust, oferind o aciditate crocantă, acidulată și un finisaj suculent, citric. Se împerechează cu prăjituri de crab, tarhon de pui sau midii.