Creveți dulci și picante la grătar

Creveți la grătar dulce și picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 277 calorii, 23g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $3.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați frigarui de bambus, sos chile-usturoi, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Creveți La Grătar Cu Miere Dulce Și Picantă, Creveți Dulci Și Picante, și Creveți Dulci Și Picante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Se amestecă sosul chile-usturoi și mierea împreună într-un castron mic.
Înfășurați creveții pe frigarui de bambus înmuiat, străpungând capetele capului și cozii.
Gatiti frigaruile pe gratarul preincalzit, rotind frecvent si ungand cu amestecul de sos, pana cand crevetii sunt fermi si roz pe toate partile, aproximativ 10 minute.