Creveți Din Trestie De Zahăr
Creveții din trestie de zahăr sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 12 porții. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 28 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos de soia, zahăr demerara și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Trestie de zahăr Skewered scoici de mare cu Mango inimile de palmier Slaw și Scotch Bonnet sirop de trestie de zahăr, Creveți pe trestie de zahăr cu glazură de rom, și Creveți pe trestie de zahăr cu glazură de rom.
Instrucțiuni
Spălați creveții și puneți-i într-un castron mare.
Combinați sucul de lămâie, sosul de soia, romul, uleiul, zahărul și usturoiul într-un al doilea castron. Condimentează cu sare, piper și habanero. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați creveții să se marineze în timp ce preîncălziți broilerul. Când este gata, filetați 1 bucată de ananas, 1 creveți, apoi o a doua bucată de ananas pe fiecare frigăruie.
Așezați frigăruile pe o tigaie pentru pui și gătiți până se rumenesc ușor, rotind o dată, 3 până la 5 minute.
Pentru a face bețișoare și frigarui de trestie de zahăr, spălați bine tulpina de trestie de zahăr. Folosind un cuțit ascuțit de bucătar, tăiați cu grijă tulpina în cruce, la o îmbinare, în secțiuni de lungimea frigăruii necesare. Fii atent, deoarece bastonul este mai greu decât crezi. Împărțiți în centrul miezului pe lungime în sferturi pentru 4 frigarui. Nu îndepărtați scoarța exterioară; întărește frigăruia. Ascuțiți capetele frigaruilor în puncte.
De la băuturi cu rom: 50 de cocktailuri din Caraibe, de la Cuba Libre La Rom Daisy de Jessica B. Harris. Text copyright 2009 de Jessica B. Harris; fotografii Copyright 2009 de tara Donne. Publicat de Chronicle Books LLC.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.