Creveți De Sare Și Piper Cu Spanac Prăjit
Creveți de sare și piper cu spanac prăjit este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 35 de porții. O porție conține 47 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Williams Sonoma are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Dacă aveți spanac, fleur de sel, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Creveți de sare și piper cu orez prăjit Thailandez, Creveți De Sare Și Piper, și Creveți De Sare Și Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o friteuză electrică, turnați ulei la o adâncime de 3 inci și încălziți la 191° conform instrucțiunilor producătorului. Tapetați o foaie de copt cu prosoape de hârtie.Lucrând în loturi, prăjiți spanacul, rotind o dată, până când este crocant, aproximativ 2 minute pe lot. Folosind o lingură cu fante, transferați spanacul pe foaia de copt pregătită pentru a se scurge. Condimentați spanacul prăjit cu fleur de sel, apoi transferați-l într-un platou.
Adăugați usturoiul în friteuză și prăjiți până se rumenesc ușor și crocant, aproximativ 2 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Presărați usturoiul pe spanac și acoperiți pentru a păstra warm.In o tigaie mare la foc mare, încălziți cele 3 linguri. ulei. Lucrând în loturi, așezați creveții într-un singur strat în tigaie. Condimentează cu fleur de sel și piper. Gatiti crevetii, intorcand o data, pana se rumenesc pe ambele parti si opace pe tot parcursul, aproximativ 3 minute pe lot. Condimentează cu mai mult fleur de sel și piper.
Transferați creveții într-un bol de servire încălzit și serviți imediat cu spanacul prăjit.
Servește 6.Williams-Sonoma Bucătărie