Creveți de sare și piper
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Creveții cu sare și piper ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 3291 calorii, 42G de proteine, și 322g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $6.1 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Dacă aveți la îndemână ghimbir, făină, ulei de arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Creveți De Sare Și Piper, Creveți De Sare Și Piper, și Creveți De Sare Și Piper.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un wok mare, încălziți uleiul peste mediu-înalt până la 370 de grade F.
Între timp, condimentați 2 căni de făină cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Dragați creveții în făina condimentată.
Într-un bol mare de amestecare, bateți restul de 4 căni de făină cu gălbenușurile de ou și apa sifonată. Țineți creveții de cozile lor înmuiați-i în aluat.
Lucrând în loturi, prăjiți creveții în uleiul încins, întorcându-i o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe lot.
Scoateți creveții din ulei și scurgeți-i pe prosoape de hârtie. În timp ce sunt încă fierbinți, presărați creveții generos cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Transferați creveții într-o tavă de servire.
Când creveții sunt fierți, turnați cu grijă tot, cu excepția a 1/2 cană de ulei.
Adăugați usturoiul, ghimbirul, ceapa verde și jalapeno și prăjiți până când sunt crocante. Puneți condimentele peste creveți și serviți imediat însoțite de pene de lămâie.