Creveți De Popcorn Aproape Faimoși

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții de Popcorn aproape faimoși. O porție conține 363 calorii, 26g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,84 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 23 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr granulat, ulei vegetal, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Popcorn-Crusted Popcorn Creveți, Creveți Prăjiți Picanți Aproape Faimoși, și Anthony ' s Linguine Calamari și creveți Pomodoro – faceți un clasic dintr-un renumit restaurant Houston acasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă 3 căni de apă cu gheață, zahărul granulat și 1 linguriță de sare într-un bol mediu.
Adăugați creveții și puneți deoparte 15 minute, apoi scurgeți bine și uscați. Uscați vasul; întoarceți creveții în castron și aruncați cu 1/2 linguriță de condimente Cajun.
Bateți făina, amidonul de porumb, zahărul cofetarilor, restul de 1 1/2 lingurițe de condimente Cajun și berea într-un bol mare pentru a face un aluat neted.
Se adaugă creveții, pepperoncini și ardeii prăjiți și se amestecă până se acoperă uniform.
Încălziți 2 inci de ulei vegetal într-un cuptor olandez la foc mediu-mare până când un termometru prăjit înregistrează 350 de grade F. lucrând în loturi, scoateți creveții, pepperoncini și ardeii prăjiți din aluat cu o lingură pliată, transferați în uleiul fierbinte și prăjiți până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie; condimentează cu sare.
Se servește cu pene de lămâie, sos de cocktail și/sau sos tartar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.