Creveți De Nucă De Cocos Cu Sos Picant De Portocale

Creveți De Nucă De Cocos Cu Sos Picant De Portocale
Creveții de nucă de cocos cu sos picant de portocale sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 219 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Norecipes are 52 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână sos de chili Thailandez, ou, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Creveți de nucă de cocos cu sos picant de portocale, Creveți de nucă de cocos cu sos picant de portocale, și Creveți de nucă de cocos cu sos dulce și picant.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul, adăugați marmelada și sosul de chili dulce Thailandez într-un castron mic pentru microunde. Cuptorul cu microunde până la bule (aproximativ 30 de secunde), apoi amestecați sucul de lămâie.Lăsând coada-pe, coajă și devein creveți. Dacă doriți să împiedicați creveții să se onduleze atunci când îi prăjiți, faceți o serie de incizii perpendiculare la aproximativ 1/4" distanță de-a lungul interiorului buclei. Se usucă creveții cu prosoape de hârtie, apoi se sare și se piperează Generos ambele părți.Pregătiți trei boluri puțin adânci, 1 cu făină, 1 cu ou și 1 cu nucă de cocos. Pudrați fiecare creveți cu făina, apoi înmuiați-i înmuiați-i în ou. Această combinație acționează ca lipici pentru nucă de cocos, așa că asigurați-vă că nu ratați niciun loc. În cele din urmă, așezați creveții pe nucă de cocos și presărați o parte din nucă de cocos deasupra, apăsând pe creveți pentru a vă asigura că are un strat gros frumos. Ridicați creveții de coadă și dați-i o mișcare pentru a scutura orice exces de nucă de cocos. Repetați cu restul creveților
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Chili DulceSos De Chili Dulce
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Într-o oală cu fund greu, adăugați 1" de ulei și încălziți la foc mediu până când ajunge la 350 de grade F. prăjiți creveții în loturi, până se rumenesc, răsturnând o dată la jumătatea drumului. Îndepărtați orice spumă care iese la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți creveții de nucă de cocos pe suportul căptușit cu prosop de hârtie și serviți cu sosul picant de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista