Creveți De Nucă De Cocos Cu Sos Picant De Portocale
Creveții de nucă de cocos cu sos picant de portocale sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 219 calorii. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Norecipes are 52 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână sos de chili Thailandez, ou, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Creveți de nucă de cocos cu sos picant de portocale, Creveți de nucă de cocos cu sos picant de portocale, și Creveți de nucă de cocos cu sos dulce și picant.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul, adăugați marmelada și sosul de chili dulce Thailandez într-un castron mic pentru microunde. Cuptorul cu microunde până la bule (aproximativ 30 de secunde), apoi amestecați sucul de lămâie.Lăsând coada-pe, coajă și devein creveți. Dacă doriți să împiedicați creveții să se onduleze atunci când îi prăjiți, faceți o serie de incizii perpendiculare la aproximativ 1/4" distanță de-a lungul interiorului buclei. Se usucă creveții cu prosoape de hârtie, apoi se sare și se piperează Generos ambele părți.Pregătiți trei boluri puțin adânci, 1 cu făină, 1 cu ou și 1 cu nucă de cocos. Pudrați fiecare creveți cu făina, apoi înmuiați-i înmuiați-i în ou. Această combinație acționează ca lipici pentru nucă de cocos, așa că asigurați-vă că nu ratați niciun loc. În cele din urmă, așezați creveții pe nucă de cocos și presărați o parte din nucă de cocos deasupra, apăsând pe creveți pentru a vă asigura că are un strat gros frumos. Ridicați creveții de coadă și dați-i o mișcare pentru a scutura orice exces de nucă de cocos. Repetați cu restul creveților
Într-o oală cu fund greu, adăugați 1" de ulei și încălziți la foc mediu până când ajunge la 350 de grade F. prăjiți creveții în loturi, până se rumenesc, răsturnând o dată la jumătatea drumului. Îndepărtați orice spumă care iese la suprafață.
Scurgeți creveții de nucă de cocos pe suportul căptușit cu prosop de hârtie și serviți cu sosul picant de portocale.