Creveți de nucă de cocos cu roșii curry, Lime și coulis de usturoi prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții de nucă de cocos cu roșii curry, var și coulis de usturoi prăjit. Această rețetă face 4 porții cu 403 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, usturoi prăjit, bere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Creveți de usturoi în sos de roșii de lămâie de nucă de cocos {cină rapidă și sănătoasă!}, Creveți Prăjiți Cu Coulis De Roșii Fumurii, și Kerala Shrimp Moilee (supă de creveți curry și nucă de cocos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați împreună oul, berea, praful de copt și 1/2 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Prune Sau Alte Fructe Fierte
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați restul de 1/4 cană de făină într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
3
Așezați nuca de cocos într-un vas separat de mică adâncime. Creveți de dragare în făină și scuturați excesul. Dunk creveți în amestec de bere și rândul său, pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Zahăr Roșu Grosier
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
4
Rulați creveții în nucă de cocos până când toate părțile sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați creveți și gătiți 2 minute pe fiecare parte, până când sunt fierte sau opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1
Într-un robot de bucătărie, combinați 1/2 din căței de usturoi prăjiți (aproximativ 1/3 cană), roșii, suc de lămâie și pudră de curry. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Avocado Hass Ușor Piure
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Serviți creveții cu coulisul pe lateral. Rezervați al doilea 1/2 de usturoi (aproximativ 1/3 cană) pentru o altă rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi.
Gifft Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime rafinată elegant. Cu fructe de piatră coapte și arome de citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
GIFFT Pinot Grigio bursts with lively pear and tropical fruits, balanced by crisp acidity and an elegantly refined freshness. Featuring ripe stone fruit and citrus aromas, this wine showcases melon, nectarine and Meyer lemon flavors that finish light and refreshing.