Creveți De Golf Sotati Cu Brânză Feta Și Sos De Unt De Lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții din Golf sotate cu brânză Feta și sos de unt de lămâie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Un amestec de vin, sare și piper, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Creveți proaspeți din Golf cu unt de grătar, Crispy Pan Seared Florida Snapper cu cremă de fructe de pasiune și citrice Florida și salată de fenicul ras, garnisită cu creveți Florida Gulf sote și gem picant de Mango verde, și Crabi cu coajă moale sote de Sheila cu sos de unt de lămâie.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.