Creveți de golf pe andive belgiene

Creveți de golf pe andive belgiene
Creveții de golf pe andive belgiene sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 12 porții. O porție conține 62 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată Belgiană De Andive, Șuncă Belgiană De Andive Gratinată, și Caserola belgiană de andive și șuncă.

Instrucțiuni

1
Ou vârtej, 1/2 linguriță. sare, usturoi și muștar într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați ulei, picătură cu picătură la început și apoi într-un flux lent odată ce amestecul a început să se emulsioneze. Rotiți până când amestecul este gros, apoi adăugați fulgi de ardei roșu și suc de lămâie și pulsați pentru a combina. Chill aioli, acoperit cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AioliAioli
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Amestecați creveții cu pătrunjel, cimbru și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CrevețiCreveți
CimbruCimbru
SareSare
4
Adăugați suficient aioli pentru a lega creveții (5 până la 6 linguri.); salvați aioli rămași pentru o altă utilizare (vezi note).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
AioliAioli
5
Tăiați bazele andive și separați frunzele (salvați cele mici pentru salată). Aranjați frunzele pe un platou și acoperiți fiecare cu o lingură de amestec de creveți și o măcinare de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
PiperPiper
CrevețiCreveți
6
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista