Creveți de golf pe andive belgiene
Creveții de golf pe andive belgiene sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 12 porții. O porție conține 62 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată Belgiană De Andive, Șuncă Belgiană De Andive Gratinată, și Caserola belgiană de andive și șuncă.
Instrucțiuni
Ou vârtej, 1/2 linguriță. sare, usturoi și muștar într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Adăugați ulei, picătură cu picătură la început și apoi într-un flux lent odată ce amestecul a început să se emulsioneze. Rotiți până când amestecul este gros, apoi adăugați fulgi de ardei roșu și suc de lămâie și pulsați pentru a combina. Chill aioli, acoperit cu folie de plastic.
Amestecați creveții cu pătrunjel, cimbru și sare după gust.
Adăugați suficient aioli pentru a lega creveții (5 până la 6 linguri.); salvați aioli rămași pentru o altă utilizare (vezi note).
Tăiați bazele andive și separați frunzele (salvați cele mici pentru salată). Aranjați frunzele pe un platou și acoperiți fiecare cu o lingură de amestec de creveți și o măcinare de piper.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.