Creveți de citrice și migdale înveliți în patiserie Knafe

Citricele și creveții de migdale înveliți în produse de patiserie Knafe ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 707 calorii. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de coajă de portocală, aluat knafe, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Rețete similare includ Creveți de citrice și migdale înveliți în patiserie Knafe, Creveți înveliți cu slănină cu sos Chipotle BBQ, și Creveți înveliți cu slănină cu busuioc și piper Tellicherry.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul knafe pe o suprafață de lucru și acoperiți cu o cârpă adamp. Într-un castron mic, amestecați migdalele cu coaja de lămâie,portocală și tei. Condimentați creveții cu sare și piperși deschideți spatele. Luați un vârf de amestec de migdale șiplasați în zona deschisă a creveților. Închideți împreună în cuvăumplerea și continuați până când toate creveții sunt umpluți.
Luați câteva fire de aluat de patiserie knafe, puneți-le în josplat și răspândit departe de tine.
Așezați un creveți umplut la sfârșitcel mai aproape de dvs. și rulați aluatul în jurul creveților, asigurându-vă că umplutura nu iese. Lăsați cozile expuse. Va arăta ca un cocon. Continuați să înfășurați toate creveții în acelașimod. Păstrați acoperit până când este gata de prăjit.
Încălziți uleiul într-o cratiță cu fund greu la 350 de metri pătrați F. folosind clești, coborâți ușor creveții înveliți în uleiul fierbinte,pe rând. Nu lăsați creveții rulați cu tongîn ulei până nu se ține împreună. Se prăjește aproximativ 5 la un moment dat până laaur și crocant.
Scoateți și așezați pe hârtie absorbantă.