Creveți de ananas cu orez Scallion
Creveții de ananas cu orez Scallion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 412 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $2.5 pe portie. Un amestec de varză subțire, sos de soia, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Creveți picante și roșii cu orez Scallion, Orez Prăjit Cu Creveți-Ananas, și Ananas Creveți Orez Coace.
Instrucțiuni
Așezați orezul și 1 1/2 căni de apă într-o cratiță medie și aduceți la fierbere. Se amestecă o dată, se reduce căldura la cea mai mică setare și se acoperă cu un capac etanș. Gatiti orezul 15 minute; scoateți din căldură. Lăsați acoperit și lăsați orezul să continue aburirea timp de 5 până la 10 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și varza și amestecați până când varza este aproape complet gătită.
Adăugați creveții și ananasul și prăjiți cu 1 până la 2 minute mai mult, până când creveții devin roz aprins.
Se amestecă împreună sosul de soia, oțetul și fulgii de piper; se toarnă peste creveți. Se amestecă scallions și busuioc (sau cilantro) în orez. Se acoperă cu amestecul de creveți-ananas și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.