Creveți Curry
Creveții curry sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 1 porție. O porție conține 287 calorii, 2G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, de ghimbir, curry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Moilee de creveți Kerala (supă de creveți curry și nucă de cocos), Creveți Curry, și Creveți Curry.
Instrucțiuni
Pentru a începe, apucați wok-ul și încălziți-l la foc mediu cu uleiul de susan adăugat. Odată ce uleiul este fierbinte, aruncați usturoiul și ghimbirul și lăsați-le să gătească în ulei timp de un minut sau două.Acum du-te și picătură în creveți dumneavoastră. Dați-le câteva minute pentru a începe să gătească.Când creveții sunt aproximativ 3/4 fierți, reduceți focul la mediu scăzut și adăugați bulionul, vinul, sucul de lămâie și curry. Dă-i un minut sau două să se încălzească din nou.Și nu în ultimul rând, adăugați coriandru și busuioc. Da, am folosit din nou frozen. Îmi plac scurtăturile mele de gătit.
Serviți-l cu orez de iasomie și bucurați-vă.