Creveți Cu Usturoi Frigărui
Creveții cu usturoi frigărui sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 273 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,92 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 18 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, env. asezonează amestecul de pansament cu usturoi și ierburi, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Creveți Înfocați, Creveți Și Legume Frigărui, și Creveți Cu Rozmarin.
Instrucțiuni
Se amestecă amestecul de pansament, uleiul, oțetul și vinul până se omogenizează bine.
Scoateți 1/4 cană din amestecul de pansament; pus deoparte.
Filetați creveții și legumele alternativ pe frigarui; așezați într-un vas superficial.
Se toarnă amestecul de pansament rămas peste kabobs; acoperi. La frigider 30 min. la 1 oră pentru a marina.
Scurgeți; aruncați marinada.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Grătar kabobs 3 până la 4 min. pe fiecare parte sau până când creveții devin roz, întorcându-se și perindând ocazional cu amestecul de pansament rezervat de 1/4 cană.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.