Garlic Shrimp Stir-Fry este un fel principal fără gluten și pescatarian . Pentru 4,1 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 496 de calorii . Un amestec de mazăre de zăpadă, creveți, orez și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Asian Shrimp Stir-Fry , Ginger Shrimp and Pepper Stir Fry și Stir-Fry Water Spanach With Shrimp Paste (Belacan Kangkung) .
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, căliți usturoiul în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Suplimentare Pentru Fructe De Mare, Opțional
Ulei De Canola Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
2
Adaugati crevetii, mazarea, ardeii, busuiocul, patrunjelul, sare si piper. se prăjește timp de 5 minute sau până când creveții devin roz și legumele sunt crocante și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
Câteva Parmiginao-Reggiano Ras
Felii Subțiri De Salam
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)