Creveți cu sos de homar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții cu sos de homar. Această rețetă face 4 porții cu 346 calorii, 30g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. 131 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc măcinată, sare, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Încercați Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lemongrass-crustacee, Homar aburit cu sos de ierburi și biscuiți de homar, și Homar Roșu Cajun Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, dizolvați 1 1/2 lingurițe de amidon de porumb în sherry.
Adăugați creveți în castron și aruncați pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați creveți și prăjiți până la roz, 3 până la 5 minute.
Scoateți creveții pe o farfurie cu o lingură pliată, lăsând cât mai mult ulei în tigaie.
Adăugați usturoiul în uleiul fierbinte și prăjiți câteva secunde, apoi adăugați carnea de porc măcinată. Gatiti, amestecand constant pana cand carnea de porc nu mai este roz.
Combinați 1 cană de apă, sos de soia, zahăr și sare; amestecați în wok cu carnea de porc. Se aduce la fierbere, se acoperă, se reduce focul la mediu și se fierbe timp de aproximativ 2 minute.
Se amestecă împreună restul de 1 1 / 2 linguri de amidon de porumb și 1/4 cană de apă rece.
Se toarnă în tigaie cu carnea de porc și, de asemenea, se întoarce creveții în tigaie. Reveniți la foc mic și amestecați rapid în timp ce stropiți în oul bătut.
Se servește fierbinte peste orez.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca St. Michael - Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.