Creveți cu sos de fasole neagră

Creveți cu sos de fasole neagră
Creveții cu sos de fasole neagră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,06 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 281 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de fasole asiatică, vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce e bine. Încercați Creveți în sos de fasole neagră, Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), și Se amestecă creveți prăjiți și sparanghel în sos de fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați uleiul de măsline și usturoiul până când usturoiul este moale, dar nu rumenit, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați sos de fasole neagră, suc de lămâie, vin și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Fasole NeagrăSos De Fasole Neagră
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Întoarceți focul la mare și amestecați des până când sosul fierbe, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
4
Adăugați pastele, reveniți la fierbere, apoi adăugați creveți. Se amestecă adesea până când pastele sunt fragede pentru a mușca și creveții sunt opaci, dar cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 5 până la 8 minute. Se toarnă în boluri largi și se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista