Creveți cu Pesto de anghinare
Creveții cu Pesto de anghinare sunt un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de anghinare, creveți jumbo, brânză pecorino romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de anghinare, roșii Cherry și feta cu anghinare-Pesto Crostini, Pesto De Anghinare, și Pesto De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a tăia anghinarea, adăugați sucul de la o jumătate de lămâie într-un castron mare cu apă rece.
Tăiați tulpina anghinarei; frecați suprafața tăiată cu cealaltă jumătate de lămâie. Îndepărtați toate frunzele.
Tăiați un centimetru de anghinare. Folosind o lingură cu o margine zimțată, răzuiți sufocul fibros din centru. Frecați anghinarea peste tot cu lămâie și aruncați-o în apă cu lămâie.
Scurgeți înainte de utilizare.
Tăiați inimile de anghinare în sferturi.
Combinați inimile de anghinare, busuiocul și usturoiul în procesor.
Adăugați ulei și amestecați până se omogenizează.
Se amestecă în brânzeturi. Condimentează pesto de anghinare după gust cu sare și piper.
Așezați pesto în centrul platoului. Înconjurați cu creveți și serviți.