Creveți cu Pesto de anghinare

Creveți cu Pesto de anghinare
Creveții cu Pesto de anghinare sunt un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de anghinare, creveți jumbo, brânză pecorino romano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de anghinare, roșii Cherry și feta cu anghinare-Pesto Crostini, Pesto De Anghinare, și Pesto De Anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a tăia anghinarea, adăugați sucul de la o jumătate de lămâie într-un castron mare cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați tulpina anghinarei; frecați suprafața tăiată cu cealaltă jumătate de lămâie. Îndepărtați toate frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Tăiați un centimetru de anghinare. Folosind o lingură cu o margine zimțată, răzuiți sufocul fibros din centru. Frecați anghinarea peste tot cu lămâie și aruncați-o în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Scurgeți înainte de utilizare.
5
Tăiați inimile de anghinare în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
6
Combinați inimile de anghinare, busuiocul și usturoiul în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
7
Adăugați ulei și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Se amestecă în brânzeturi. Condimentează pesto de anghinare după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AnghinareAnghinare
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
10
Așezați pesto în centrul platoului. Înconjurați cu creveți și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista