Creveți cu pastă de Chili

Creveții cu pastă de Chili ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 193 calorii, 31g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 5 și costă $3.3 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, iaurt fără grăsimi, creveți colosali și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce e bine. Încercați Creveți prăjiți cu pastă de Chili prăjită Thailandeză {Video + Giveaway}, Pastă De Chili, și Thai Chili Paste {Camara de o multime} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți sucul de lămâie, uleiul, ceapa, coriandrul, usturoiul, ghimbirul și ardeii iute până se omogenizează.
Se amestecă 1/3 cană amestec de chili cu iaurt.
Într-un castron, amestecați amestecul de chili rămas cu creveți și lăsați să stea cel puțin 10 sau până la 30 de minute, apoi filetați creveții pe frigarui metalice.
Pregătiți grătarul pentru căldură directă.
Dacă folosiți brichete de cărbune, acoperiți firegrate cu un singur strat solid de cărbuni aprinși; lăsați-i să ardă la căldura dorită. Setați grătarul la loc și măsurați căldura.
Dacă utilizați un grătar pe gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele la căldura dorită. Setați grătarul la loc și măsurați căldura.
Când grătarul este fierbinte (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde) așezați creveți frigărui pe el. Întoarceți-vă să gătiți creveții uniform până când sunt opaci, dar încă cu aspect umed în partea cea mai groasă (tăiați pentru a testa), 5 până la 8 minute
Împingeți creveții de pe frigarui și serviți cu sos de iaurt și sare după gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.