Creveți cu condimente indiene

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Creveții cu condimente indiene ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 268 calorii, 25g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la finecooking.com are 9 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de fulgi de chile, usturoi, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Creveți Cu Condimente Indiene, Creveți Condimentați Indieni, și Creveți și bame la grătar cu condimente indiene.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mică, grea, la foc mediu-mare, până când este fierbinte.
Adăugați semințele de coriandru, semințele de chimen și fulgii de chile și gătiți, agitând tigaia constant, până când condimentele sunt foarte parfumate, 30 până la 60 de secunde. Se macină până la o pulbere fină într-o râșniță de condimente. Într-un castron mediu, combinați laptele de cocos, usturoiul, ghimbirul, creveții și pudra de condimente și marinați la frigider pentru cel puțin 10 și până la 30 de minute. Într-o tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați creveții și marinada și gătiți, amestecând și agitând tigaia, până când creveții sunt roz și fierți, 3 până la 5 minute, adăugând 1 lingură. apă la un moment dat, dacă este necesar, pentru a împiedica marinada să se ardă.
Se ia de pe foc și se adaugă coriandrul și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper și se servește garnisit cu pene de tei. Sugestii De Servire
Se servește cu un pilaf de orez basmati.
pe baza a patru porții, calorii
29, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
7, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.