Creveții cu capere, usturoi și orez sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 424 calorii, 40g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați capere, ulei de măsline, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Castron de orez puttanesca cu creveți cu capere și roșii, Usturoi Arpagic Creveți Orez Prăjit Cu Chipsuri De Usturoi, și Usturoi creveți și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați cimbru, capere și usturoi; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere
Usturoi
Cimbru
3
Adăugați creveți și suc de lămâie; saut 4 minute sau până când creveții sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Creveți
4
Orez cu microunde conform instrucțiunilor pachetului.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.