Creveți cu ardei prăjiți și Feta

Creveții cu ardei prăjiți și Feta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 471 calorii, 44G de proteine, și 29G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 70.26 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână feta, pungi de congelator din plastic resigilabile, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Creveți În Stil Grecesc Cu Ardei Umpluți Cu Feta, Feta prăjită cu măsline și ardei roșii, și Pâine De Dovlecei Cu Ardei Roșii Prăjiți Și Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți ardeii și tăiați-i în bucăți de 1 inch. Feliați scallionii și 2 căței de usturoi.
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Scoateți amestecul de creveți din pungi (veți avea nevoie de o pungă pe porție) și puneți-l în vase individuale de copt sau într-o caserolă mare, asigurându-vă că Feta este deasupra.
Coaceți până când creveții sunt fierți și Feta începe să se rumenească, aproximativ 20 de minute.