Creveți crocanți cu fasole usturoi
Creveții crocanți cu pâine cu fasole usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4. O porție conține 491 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ulei de măsline, rozmarin, creveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 77%. Rețete similare sunt Creveți crocanți cu fasole usturoi, Pui Crocant Cu Pâine Integrală De Grâu, și Cotlete De Porc Crocante.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Amestecați firimiturile de pâine, rozmarinul, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și 3 linguri de ulei într-un bol mare.
Adăugați creveții și aruncați pentru a acoperi.
Transferați creveții și orice exces de firimituri pe o foaie de copt.
Coaceți până când creveții sunt fierți și firimiturile de pâine sunt crocante, 10 până la 12 minute.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 30 de secunde.
Adăugați fasolea, 1/4 cană de apă, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă rucola și se aruncă pentru a se combina.Împărțiți fasolea între farfurii individuale și serviți cu creveții.
Presărați deasupra orice firimituri suplimentare de pâine din tigaie.Substituție: dacă rozmarinul proaspăt nu este disponibil-sau nu este una dintre ierburile tale preferate-folosește în schimb salvie sau cimbru.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi.
![În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.]()
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un vin simplu de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale siturilor Anger, cu solurile lor de pietriș de calcar argilos, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, echilibru frumos și aciditate fină – făcându-l o plăcere absolută de a bea. Albul puternic merge bine cu pește și supă de pește, piept de bibilici sau file de vițel.
Depending on the soil and microclimate, Pinot gris varies from a simple everyday wine all the way up to absolute top growths. The warm, sun-exposed vineyards of the Anger sites, with their loamy limestone gravel soils, are a textbook example. The Anger Alto Adige Pinot Grigio has a noble structure, nice balance and fine acidity – making it an absolute pleasure to drink. The strong white goes well with fish and fish soup, guinea fowl breast or veal fillet.