Creveți Condimentați

Creveți Condimentați
Creveții condimentați sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 97 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, condimente pentru fructe de mare, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Creveți Condimentați La Grătar, Taco Asezonate Creveți Kabobs, și Gazpacho Lowcountry cu creveți condimentați și Okra murată rapidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați creveți și gătiți 1 minut. Se amestecă în stoc, condimente și suc de lămâie. Fierbeți 1 până la 2 minute sau până când creveții sunt doar fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CondimenteCondimente
CrevețiCreveți
StocStoc
3
Scurgere; rece.

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista