Creveți Bătuți
Această rețetă servește 6 și costă 2,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 352 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați paprika, bere, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Bătuți Cu Bere, Măsline Aioli baie cu creveți ponosită, și Cheddar și bere creveți bătuți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Se toarnă berea într-un castron de dimensiuni medii și se amestecă vodca. Bateți încet făina și ardeiul. Aluatul trebuie să fie destul de gros, dar și ușor de amestecat. Puneți deoparte într-un loc cald. "Apăsați" cățelul de usturoi într-un alt bol și amestecați uleiul de măsline și creveții. Condimentează ușor cu sare și piper. Pune deoparte.
Turnați uleiul într-o oală cu fund greu (sau, alternativ, o friteuză).
Încălziți uleiul încet la 370 F. Folosiți un termometru pentru bomboane pentru a monitoriza temperatura. Aliniați o foaie de copt cu un prosop de bucătărie sau prosoape de hârtie pentru a scurge creveții odată ce sunt gătite.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Aranjați frunzele de busuioc pe o tigaie.
Puneți tigaia la cuptor timp de 2 minute, doar pentru a ofili puțin busuiocul, dacă busuiocul este tânăr și fraged acest pas nu este necesar. Înfășurați o frunză de busuioc în jurul mijlocului fiecărui creveți ca o centură. Când este gata de servit, înmuiați creveții în aluat și aruncați, în loturi mici, în ulei. Se prăjește până când este crocant, întorcându-se pe ambele părți cu o lingură de metal cu fante.
Adăugați lămâile în ulei și prăjiți până când sunt crocante.
Scurgeți-le pe foaia de copt căptușită și condimentați imediat cu sare.
Transferați pe un platou de servire și serviți imediat.