Creveți Braconați Perfect

Creveți Braconați Perfect
Creveții Braconați Perfect ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,85 USD pe porție. O porție conține 244 calorii, 47G de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de sare, qt. apa, gheața și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Rețetă Perfectă De Pere Braconate, Tocană picantă de mic dejun (cu oul poșat perfect), și Pere Braconate Perfecte În Sos Sabayon.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron mare pe jumătate cu gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă 4 qt. apă într-un cuptor olandez; strângeți sucul din lămâie în cuptorul olandez. Se amestecă jumătățile de lămâie, boabele de piper negru, frunzele de dafin și sarea; se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Se ia de pe foc; adăugați creveți. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute sau doar până când creveții devin roz. Se amestecă creveții în apă cu gheață; lăsați să stea 10 minute. Peel și devein creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CrevețiCreveți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista