Creveți Biryani

Creveți Biryani
Creveți Biryani este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 846 calorii, 29G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $4.4 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 67 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați semințe de cardamom, creveți tigru, iaurt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Creveți Biryani (creveți în orez indian aromat și aromat), qabooli biryani sau qubooli biryani / chana dal biryani, și andhra Chicken biryani-biryani Rapid folosind iaurt pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista