Creveți Belvedere

Creveți Belvedere
Această rețetă face 6 porții cu 219 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă $2.18 pe portie se încadrează în bugetul dvs., creveți Belvedere ar putea fi un uimitor fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână porumb, roșii, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Hawaiian Creveți Truck Speciale (Usturoi Lamaie Unt Creveți), și Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o caserolă de 10 căni la foc mare, combinați cartofii și apa. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu și gătiți timp de 15 minute, până când cartofii sunt moi și apa aproape a dispărut. Se amestecă untul și se fierbe încă 3 minute, apoi se amestecă restul ingredientelor, se acoperă, se ridică focul la mare și se gătește, amestecând ocazional, până când creveții sunt doar roz, aproximativ 5 minute. Aruncați frunzele de dafin și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CartofiCartofi
UntUnt
CrevețiCreveți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
2
articol var
3
Type_27_data = {};
4
articol
5
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista