Creveți Alfredo Pizza

Creveți Alfredo Pizza
Reteta creveți Alfredo Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 42 minute. O porție conține 490 calorii, 35g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $3.41 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, căței de usturoi, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza Cu Pâine Franceză Alfredo Cu Creveți, Pizza Alfredo Cu Șuncă Și Broccoli, și Pui Alfredo Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sosul Alfredo conform instrucțiunilor pachetului. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
2
Cojiți creveții și devein, dacă doriți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Gătiți slănina într-o tigaie antiaderentă până când este crocantă; îndepărtați slănina, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie; se sfărâmă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și sotati la foc mediu-mare 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați creveți, și saut 2 minute. Se amestecă oregano și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PiperPiper
CrevețiCreveți
7
Se ia de pe foc.
8
Așezați crusta pe o foaie de copt; se întinde cu sos Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Presărați uniform cu amestec de creveți, slănină, parmezan și ingrediente rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
CrevețiCreveți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
10
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
12
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Boboli pentru crusta de pizza italiană pre-coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista