Creveți Aburiți Cu Ulei De Usturoi
Creveți aburit cu ulei de usturoi este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 524 calorii, 13g de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de gătit, apă, scallion și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Bere-creveți aburit cu usturoi, Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, și Găluște De Creveți Aburite.
Instrucțiuni
Încălziți wok-ul și adăugați uleiul de gătit. Se prăjește ușor usturoiul tocat până se rumenesc. Pune deoparte.Tăiați partea din ochi a capului de creveți, tăiați spatele și deveined. Se usucă și se așează toți creveții pe o farfurie. Condimentați creveții cu ingredientele de mai sus. Aburiti 5 minute. Acoperiți creveții cu uleiul de usturoi și garnisiți cu scallion tocat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio