Creveti fierti cu sos Rrormmoulade si sos picant de Cocktail

Creveti fierti cu sos Rrormmoulade si sos picant de Cocktail
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și FEL PRINCIPAL pescatarian? Creveții fierți cu sos R Arrummoulade și sos picant de Cocktail ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 25. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 115 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Dacă aveți la îndemână creveți, sos picant de cocktail, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cocktail Bar De Creveți: Sos Clasic De Cocktail, Cremă De Avocado, Remoulade, Creveți fierți cu sos de Cocktail acidulat, și Cocktail de creveți prăjiți cu sos picant de cocktail Sriracha pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți primele 3 ingrediente la fiert într-un vas mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați creveți și gătiți 2 minute sau doar până când creveții devin roz; scurgeți și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
ApăApă
3
Cojiți creveții și devein, dacă doriți. Se răcește până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
4
Se servește cu sos Rmoulade și sos picant de Cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este FitVine Wine Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții25
Scor De Sănătate8
Revista