Crevete Cremos Diavolo
Diavolo creveți cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 383 calorii. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți oțet balsamic, roșii de prune, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Paleo Comfort Food? Iată un crevete cremos Fra Diavolo, Creveți Fra Diavolo, și Creveți Fra Diavolo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor pe ambalaj, omitand sarea.
Între timp, încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 3 căni de roșii; gatiti 4 min. sau până se înmoaie, amestecând ocazional și adăugând usturoi după 3 min.
Adăugați creveți; gătiți și amestecați 2 min. sau până când creveții devin roz. Se amestecă crema de gătit, oțetul și ardeiul roșu; gătiți și amestecați la foc mediu 3 min. sau până când se încălzește.
Scurgeți pastele; așezați în castron mare.
Adăugați amestecul de creveți, pătrunjelul, parmezanul și roșiile rămase; aruncați pentru a acoperi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care îl puteți încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.