Caserola de vită semilună durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 393 calorii, 21g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână ceapă, brânză feta, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Rețete similare sunt Crescent carne de vită, curcan sau pui caserola, Caserolă Cu Vârf De Semilună, și Caserolă cu vârf de semilună.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; se scurge și se lasă deoparte. În aceeași tigaie, sotati dovleceii, ceapa si ardeiul verde in ulei pana cand sunt fragede. Se amestecă carnea de vită, piureul de roșii, oregano, sare și piper; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei Gras
Piure De Roșii
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapă
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Întindeți piureul de cartofi într-un 11-in. x 7-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu amestec de carne de vită; se presară cu brânză feta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Brânză Feta
Cartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Desfaceți aluatul semilună. Separați în patru dreptunghiuri; aranjați trei dreptunghiuri peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Se coace la 375 la 12-15 minute sau pana se rumeneste blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Rulați aluatul rămas în două rulouri de semilună; coaceți pentru o altă utilizare.