Crepe de făină de castan cu Ricotta și miere

Castan Crepes făină cu Ricottan și miere ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 274 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de făină de castane, ricotta din lapte de vacă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crepe de făină de castan (necci) cu Ricottan și miere, Castan, Quinoa Cr Inktypes Cu Coacăze Roșii Și Cremă De Ricotta, și Crepe de castane toscane fără Gluten umplute cu Ricotta dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina intr-un bol de amestecare si bateti ouale, 1 la un moment dat.
Adăugați apa, amestecând până se omogenizează. Se lasă să stea 15 minute.
Așezați ricotta într-un bol de amestecare și amestecați jumătate din miere.
Încălziți o tigaie din fontă de 6 până la 8 inci sau o tigaie din crep antiaderentă la foc mediu și periați cu o parte din uleiul de măsline.
Adăugați 2 linguri de aluat de crep și rotiți tigaia pentru a distribui uniform și subțire. Gatiti pana cand crepul este ferm pe partea inferioara si se onduleaza la margini, aproximativ 1 minut; întoarceți crepul și gătiți pe partea brută timp de aproximativ 30 de secunde. Continuați să faceți crepe până când tot aluatul este terminat, stivuind fiecare crep finit deasupra celui precedent, pentru a le menține calde. Pentru a accelera procesul de fabricare a crepului, utilizați 2 skillets.
Pentru a servi, lingurați 2 linguri de amestec de miere de ricotta în centrul fiecărei crepe, pliați în jumătate, stropiți cu 1 linguriță de miere rămasă.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, Champagne și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță de granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc