Crepe De Bază
Clătitele de bază ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 41 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, lapte, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Crepe De Bază, Crepe De Bază, și Cr De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și sarea într-un bol.
Combinați laptele, albușurile și oul într-un bol; amestecați bine cu un bici. Se adaugă treptat amestecul de făină, amestecând cu un bici până se omogenizează.
Așezați o tigaie de crep de 8 inci sau o tigaie antiaderentă la foc mediu până la cald.
Se toarnă un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1-2 minute.
Ridicați cu grijă marginea crepului cu o spatulă pentru a testa gradul de coacere. Crepul este gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturat liber din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită. Întoarceți crepul și gătiți timp de 15 secunde pe cealaltă parte.
Puneți crep pe un prosop; rece. Repetați procedura până când se folosește tot aluatul, amestecând aluatul între clătite. Stivă crepes între straturi unice de hârtie de ceară sau prosoape de hârtie pentru a preveni lipirea.