Crepe cu ierburi cu somon afumat și ridichi

Crepe cu ierburi cu somon afumat și ridichi
Crepe cu ierburi cu somon afumat și ridichi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această masă de dimineață are 199 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă pescatariană servește 2 și costă $1.02 pe portie. Un amestec de ulei vegetal plus suplimentar, mărar, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite De Aperitiv Cu Somon Afumat, Somon Afumat De Nord-Vest Cr Amperpes, și Somon afumat cu brânză de capră cu ierburi și pâine prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați laptele, făina, oul și 2 lingurițe de ulei într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați arpagic și mărar și pulsați de 1 sau 2 ori pentru a combina. Se răcește aluatul, acoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
MărarMărar
3
Se amestecă aluatul pentru a redistribui ierburile. Periați ușor o tigaie antiaderentă de 10 inci cu ulei, apoi încălziți la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați. Ținând tigaia de pe foc, turnați jumătate din aluat (1/4 cană), înclinând imediat și rotind tigaia pentru a acoperi fundul. (Dacă aluatul se fixează înainte ca tigaia să fie acoperită, reduceți ușor căldura pentru următorul CR ampercupe.) Întoarceți tigaia la căldură și gătiți până când CR aporppe este doar setat și auriu pal în jurul marginilor, 10 până la 15 secunde. Slăbiți marginea CR approppe cu o spatulă de plastic rezistentă la căldură, apoi răsturnați cu atenție CR approppe cu vârful degetelor. Gatiti pana cand partea inferioara este setata, aproximativ20 de secunde mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați CR amporppe pe o farfurie. Faceți un alt CR cca în același mod, perindând din nou tigaia cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Se amestecă împreună crema de brânză, sucul de lămâie, coaja și piperul într-un castron mic până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți 1 Cr appromppe, cu fața rumenită în sus, pe o suprafață de lucru și întindeți cu tot amestecul de brânză. Aranjați somonul într-un strat uniform peste jumătatea inferioară a CR approppe (partea cea mai apropiată de dvs.), apoi împrăștiați ridichi peste somon. Începând de jos, înfășurați strâns CR approppe, apoi tăiați ruloul transversal în 4 bucăți, tunderea se termină dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
BrânzăBrânză
SomonSomon
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
RolaRola
1
* CR amperpes poate fi făcut (dar nu umplut) cu 1 zi înainte și răcit, stratificat între foi de hârtie de ceară și apoi învelit în folie de plastic. * Amestecul de brânză poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare. * Crincorpe poate fi rulat cu umplutură (dar nu tăiat) cu 1 oră înainte și păstrat, învelit în folie de plastic, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CrepeCrepe
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
2
Tăiați în bucăți chiar înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista