Creolă De Pui Cu Aragaz Lent

Creolă De Pui Cu Aragaz Lent
Creola de pui cu aragaz lent este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 194 calorii, 27G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de condimente, sare și piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1228 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 10 minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este uimitor. Încercați Pui și cârnați creoli cu aragaz lent, Jambalaya Creolă cu aragaz lent (gătit pentru 2), și Fasole Verde Cu Aragaz Lent În Stil Creol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați pieptul de pui în aragazul lent. Condimentează cu sare, piper și condimente în stil creol după gust. Se amestecă roșiile cu lichid, țelină, ardei gras, usturoi, ceapă, ciuperci și ardei jalapeno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Ardei IuteArdei Iute
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
CondimenteCondimente
TomateTomate
țelinățelină
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Gatiti la foc mic timp de 10 pana la 12 ore sau la foc mare timp de 5 pana la 6 ore.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În12 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista