Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Creola cu fructe de mare ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru $5.4 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, frunze de dafin, scoici de dafin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Cambulă Creolă cu sos de fructe de mare, Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), și Caserola cu fructe de mare * pentru cei cărora nu le plac fructele de mare* pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă oregano, sare, piper alb, piper negru, piper cayenne, cimbru și busuioc într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Piper Negru
Piper Alb
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Busuioc
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu; se amestecă roșiile, ceapa, țelina, ardeiul gras verde și usturoiul. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Unt
țelină
Usturoi
Tomate
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Se amestecă bulionul de pui, sosul de roșii, zahărul, sosul de ardei iute și frunzele de dafin. Reduceți căldura la minim și aduceți sosul la foc mic. Se amestecă amestecul de condimente și se fierbe până când aromele s-au amestecat, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte
Stoc De Pui
Amestec De Condimente
Sos De Roșii
Frunze De Dafin
Sos
Zahăr
4
Amestecați ușor creveții de stâncă, scoicile de dafin și eglefinul; aduceți sosul înapoi la foc mic și gătiți până când crustaceele și peștele sunt opace, încă aproximativ 20 de minute.