Creole Negrese

Creole Negrese
Creole negrese ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 544 calorii, 9g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, pene de cacao, făină nealbită și alte câteva ingrediente, o puteți face. 196 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Dulce & sărat negrese: ciocolata neagra Fudge negrese cu Dulce de Leche, Brownies Tahini fără cereale (cele mai bune brownies pe care le-am mâncat vreodată!), și Un Pan Brownies (Triple-Ciocolată Fudge Brownies).

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de F. Ungeți ușor o tigaie de 9 x 13 x 2 inci și tapetați cu pergament, permițând capetelor hârtiei să atârne peste două margini opuse ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Pentru a face brownies: puneți un castron mare rezistent la căldură peste o cratiță cu apă abia fierbinte (nu lăsați fundul vasului să atingă apa), adăugați untul și ciocolata și amestecați frecvent până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Scoateți vasul de pe foc, adăugați zahărul, sarea și vanilia și amestecați până se combină complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Adăugați ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Adăugați făina și amestecați până când aluatul este neted, 2 până la 3 minute. Se amestecă penițele de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penițe De CacaoPenițe De Cacao
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace timp de 20 până la 22 de minute. Când brownies-urile sunt terminate, se va forma o ușoară fisură în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați brownies-urile să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Combinați smântâna, untul, zahărul și sarea într-un castron mare rezistent la căldură, puneți-l peste o cratiță cu apă abia fierbinte (nu lăsați fundul vasului să atingă apa) și amestecați până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Adăugați ciocolata și amestecați până când ciocolata s-a topit și amestecul este complet neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
3
Scoateți vasul de pe foc, adăugați cafeaua și vanilia și amestecați până se omogenizează. Ganache - ul se va îngroșa pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Pentru a termina brownies-urile: inversați brownies-urile pe o foaie de copt și îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
5
Se toarnă ganache-ul îngroșat peste brownies, întinzându-l uniform cu o spatulă sau un cuțit de unt într-un strat gros deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Lăsați brownies-urile să stea până când ganache-ul este complet setat și presărați cu fleur de sel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
7
Tăiați în pătrate. Brownies - urile se vor păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 1 săptămână.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista