Creole Negrese
Creole negrese ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 544 calorii, 9g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, pene de cacao, făină nealbită și alte câteva ingrediente, o puteți face. 196 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Dulce & sărat negrese: ciocolata neagra Fudge negrese cu Dulce de Leche, Brownies Tahini fără cereale (cele mai bune brownies pe care le-am mâncat vreodată!), și Un Pan Brownies (Triple-Ciocolată Fudge Brownies).
Instrucțiuni
Poziționați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de F. Ungeți ușor o tigaie de 9 x 13 x 2 inci și tapetați cu pergament, permițând capetelor hârtiei să atârne peste două margini opuse ale tigaiei.
Pentru a face brownies: puneți un castron mare rezistent la căldură peste o cratiță cu apă abia fierbinte (nu lăsați fundul vasului să atingă apa), adăugați untul și ciocolata și amestecați frecvent până se topește și se omogenizează.
Scoateți vasul de pe foc, adăugați zahărul, sarea și vanilia și amestecați până se combină complet.
Adăugați ouăle pe rând, amestecând bine după fiecare adăugare.
Adăugați făina și amestecați până când aluatul este neted, 2 până la 3 minute. Se amestecă penițele de cacao.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace timp de 20 până la 22 de minute. Când brownies-urile sunt terminate, se va forma o ușoară fisură în jurul marginilor.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați brownies-urile să se răcească complet pe un suport de sârmă.
Combinați smântâna, untul, zahărul și sarea într-un castron mare rezistent la căldură, puneți-l peste o cratiță cu apă abia fierbinte (nu lăsați fundul vasului să atingă apa) și amestecați până când untul este topit.
Adăugați ciocolata și amestecați până când ciocolata s-a topit și amestecul este complet neted.
Scoateți vasul de pe foc, adăugați cafeaua și vanilia și amestecați până se omogenizează. Ganache - ul se va îngroșa pe măsură ce se răcește.
Pentru a termina brownies-urile: inversați brownies-urile pe o foaie de copt și îndepărtați pergamentul.
Se toarnă ganache-ul îngroșat peste brownies, întinzându-l uniform cu o spatulă sau un cuțit de unt într-un strat gros deasupra.
Lăsați brownies-urile să stea până când ganache-ul este complet setat și presărați cu fleur de sel, dacă doriți.
Tăiați în pătrate. Brownies - urile se vor păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 1 săptămână.