Creole Creveți Pecan
Creole creveți pecan ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 801 calorii, 15g de proteine, și 82G de grăsime pe porție. Pentru $3.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei vegetal, nuci pecan, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Creolă De Creveți, Creolă De Creveți, și Creolă De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 300 F și aranjați un suport în mijloc. Aranjați creveții într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți timp de 5 minute.
Presărați coaja peste creveți și continuați să coaceți până când coaja este uscată la atingere, încă aproximativ 5 minute.
Scoateți foaia de copt pe o grătar și lăsați creveții să se răcească complet, aproximativ 10 minute.
Transferați creveții și coaja într-o râșniță de cafea sau condimente și măcinați până se formează o pulbere fină. (Rezervați foaia de copt—nu trebuie să o spălați.)
Transferați pulberea într-un castron mic, adăugați condimentul creol și amestecați pentru a combina; pus deoparte.Creșteți temperatura cuptorului la 400 M. F și păstrați suportul în mijloc.
Așezați nucile și uleiul într-un castron mare și amestecați până când nucile sunt acoperite uniform.
Transferați pe foaia de copt rezervată și întindeți nucile într-un strat uniform. (Rezervați vasul-nu este nevoie să vă spălați.) Prăjiți, amestecând la jumătate, până când nucile sunt rumenite și prăjite, aproximativ 10 până la 15 minute în total.Transferați imediat piulițele în vasul rezervat. (Rezervați din nou foaia de copt—nu este nevoie să vă spălați.)
Adăugați pudra de creol-creveți și amestecați pentru a acoperi uniform nucile.Întoarceți piulițele acoperite pe foaia de copt rezervată și întindeți-le într-un strat uniform.
Lăsați să se răcească complet, aproximativ 30 de minute.
Se servește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 5 zile.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.