Cremă Veggie Tocană De Cartofi
Cremă Veggie tocană de cartofi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 343 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 113 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți piper măcinat, morcovi, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare sunt Cremă de cartofi și legume Chowder, Tocană cremoasă de cartofi dulci și linte, și Aragaz lent cremă de pui și tocană de cartofi.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare la foc mediu, încălziți apa și amestecați cartofii, morcovii și țelina. Gatiti 15 minute, sau pana cand sunt fragede, dar ferme.
Se scurge și se lasă deoparte, rezervând lichid.
Așezați ceapa și untul în cratița mare. La foc mediu, gătiți încet și amestecați 10 minute sau până când ceapa este fragedă.
Se amestecă făina, sarea, piperul, ardeiul și smântâna grea.
Se amestecă în amestecul de cartofi. Continuați să gătiți și să amestecați, adăugând lichidul rezervat o lingură la un moment dat, până când amestecul a atins consistența dorită.