Cremă ușoară de supă de sparanghel

Crema ușoară de supă de sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 359 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sherry de gătit, usturoi, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Încercați Extran ușor sănătos crema de supa de sparanghel, Prosciutto Înfășurat Sparanghel Crema De Brânză – Atât De Ușor, și Prosciutto Înfășurat Sparanghel Crema De Brânză – Atât De Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați sparanghelul. Puneți deoparte 2 căni de vârfuri de sparanghel.
Topiți untul într-un vas la foc mediu. Gatiti sparanghelul, ceapa, telina si usturoiul in untul topit pana cand incepeti sa se inmoaie, 2-3 minute.
Adăugați ciorba de sherry și pui; aduceți amestecul la fierbere blândă, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 45 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească cel puțin 30 de minute.
Se toarnă supa într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate. Țineți capacul în poziție cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face supa să se miște înainte de a o lăsa pe piure. Întoarceți supa amestecată în oală; amestecați vârfurile de sparanghel rezervate și smântâna grea. Gatiti la foc mediu pana cand supa este fierbinte si varfurile de sparanghel sunt incalzite, dar inca crocante, aproximativ 3 minute. Condimentează cu sare și piper.