Cremă umplute cu ciocolată

Cremă umplute cu ciocolată
Reteta Crema Umplute cu Ciocolata se poate face in aproximativ 1 ora si 5 minute. Acest aperitiv are 56 de calorii, 2 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 36. Pentru 10 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați amidon de porumb, ouă, zahăr de cofetă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Încercați pufulele cu cremă umplute cu ciocolată, cu glazură cu ciocolată, cu căpșuni și cu cremă umplute cu ciocolată cu sos de fudge fierbinte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apa și untul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați făina dintr-o dată și amestecați până se formează o bilă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
4
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Continuați să bateți până când amestecul este omogen și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Puneți cu linguri rotunjite, la 3 inchi una de cealaltă, pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Coaceți la 400° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți pe rafturi de sârmă. Deschideți imediat pufuletele; scoateți blaturile și puneți deoparte. Aruncați aluatul moale din interior. Pufuri reci. Congelați în recipiente etanșe timp de până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
8
Pentru a utiliza smântână congelată: Decongelați la temperatura camerei timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
9
Puneți pufuletele de cremă pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Coaceți la 375° timp de 3-4 minute sau până devine crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Pentru umplutură, într-o cratiță mare și grea, combinați zahărul, cacao, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă laptele până se omogenizează. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotesc. Reduceți căldura la minim; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Se ia de pe foc. Se amestecă o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușurile de ou; se intoarce totul in tigaie, amestecand continuu. Aduceți la un fierbere ușor; gatiti si amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Se ia de pe foc. Se amestecă ușor untul și vanilia. Acoperiți cu hârtie cerată sau folie de plastic. Se răcește timp de 15 minute, fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
14
Pentru a servi, puneți cu lingură umplutură de ciocolată în pufuleți; înlocuiți blaturile. Acoperiți cu sos fudge fierbinte încălzit și zahăr citrice, așchii de ciocolată albă sau zahăr de cofetă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista